December 2020 - N° 21
In deze nieuwsbrief
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Colofon
Deze nieuwsbrief over het Buurtschap Nieuwemeer en de Buurtvereniging, wordt met enige regelmaat verstuurd. Abonnees ontvangen de nieuwsbrief per e-mail.

Aanvullende informatie, kunt u ook vinden op/via:

Twitter
Website
Contact

 

Aan de inhoud van deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend.
Update Info HOV Westtangent 
HOV Westtangent & veranderingen Oude Haagseweg & viaducten
De informatie over dit onderwerp is weer aangevuld, ik denk het bekijken waard. Ook treft u op deze pagina links naar veel meer aanvullende informatie. Leuk leesvoer voor de komende "koude" en "natte" dagen, klik hier.
Hoe de plannen aansluiten op het fietspad door de lus, kunt u op de andere pagina hierover terugvinden. klik hier
 
Stand van zaken Glasvezel aanleg
Er is al een begin gemaakt met het schouwen van woningen in Nieuwe Meer, naar het zich laat aanzien zullen er nog een aantal schouwen moeten plaatsvinden aan het eind van dit jaar en begin volgend jaar. Heeft u nog vragen over het wel of niet uitgevoerde schouw-bezoek neem dan contact op met DIREXTA ;
.
Tel. 085 - 303 17 62
Voor meer info,
 
Veerpont "Ome Piet"
Ondanks de wat verlate start door de Corona, kunnen wij terugkijken op een zeer geslaagd 10e vaarseizoen en hebben wij veel plezier en leuke reacties gehad van/op ons nieuwe pontwachtershuis. Tevens hebben wij, nog net voor het einde van het seizoen, een Certificaat aan een Hulpstuurman kunnen uitreiken, dit keer aan Mitchell K. klik hier voor meer info.  Helaas kon Sinterklaas, door de Corona, Nieuwe Meer niet per Pont bezoeken, hopelijk volgend jaar beter. De Pont ligt nu bij Jachtwerf Kerkhoven in Oude Meer, voor onderhoud aan het "onderwater schip". Er is een sponsor bord op de pont vrijgekomen, mocht u interesse hebben (als lokale ondernemer), laat het ons weten, wij vertellen u er graag meer over. klik hier Namens de vrijwilligers Bedanken ik bij deze ook de huidige sponsoren voor hun steun aan dit mooie project. Kijk ook gerust even op het hoofdstuk over de Pont en bijvoorbeeld op de pagina Amsterdamse Bos, hier vindt u een mooi plan "Onderweg naar 100 jaar Amsterdamse Bos" klik hier en een Nwe link naar Fietsroutes in de omgeving
 
Buurt WhatsApp groep

Er wordt regelmatig gebruik gemaakt van deze Buurt WhatsApp groep, hij blijkt dus te werken, wel wil ik vragen deze groep functioneel te gebruiken, beperk en/of voorkom social-talk. Tevens wil ik nogmaals melden dat u zich uitsluitend per mail kunt Af- & Aanmelden, gaat u uit of verlaat u de groep, dan wordt u later automatisch weer toegevoegd, zie voor meer info de webpagina, klik hier.
 
Nextdoor en HalloBadhoevedorp
Veel van u zijn bekend met deze interactieve site over en van Badhoevedorp/NieuweMeer e.o., mocht u zich nog niet aangemeld hebben, bezoek deze site dan via deze link en meldt u aan, u krijgt dan regelmatig een nieuwsbrief en kunt, na alle corona opruimingen, eventueel overtollige spullen verkopen of gratis aanbieden. Tevens vind u heel veel informatie over de Sloterbrug en de zorgen vanuit Nieuw Sloten en Badhoevedorp hierover.
Aanvullend hierop is ook de website HalloBadhoevedorp het bezoeken waard, klik hier.
 
Ik wens u allen....
 
Heeft u nog vragen ????
Stuur een mailtje naar;
info@nieuwemeer.info