Kunt u dit bericht niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie
Beste ,
 
[Video] Koppel Checks aan ieder systeem
 
Checks kan met ChecksConnector probleemloos gekoppeld worden aan andere systemen zoals ERP, personeelsinformatie, salarisadministratie of tijdsregistratie. De video laat zien hoe koppelingen vanuit Checks werken.
 
 
Muller Zorg- en Dienstverlening kiest voor Checks
In maart koos Muller Zorg- en Dienstverlening om van de losse lijstjes in Excel over te stappen op Checks voor hun personeelsplanning. José Muller is heel enthousiast over haar nieuwe softwarepakket voor het plannen van hun 25 medewerkers. Het ondernemende zorgechtpaar José en Rob Muller levert in Residentie De Kroeven 24 uur per dag zorg aan mensen met dementie.
 
 
 
Opdrachtgever aan het woord: Guardian Security
 
Guardian Security BV is een middelgroot beveiligingsbedrijf werkzaam in Nederland vanuit de regio Utrecht. Ze werken al jaren met Checks voor het plannen van hun mensen op diensten en locaties. 

"Ja, ik beveel Checks zeker aan. Ik denk dat Checks ook een goede match kan zijn voor andere, met name middelgrote, beveiligingsbedrijven. Ze mogen gerust komen kijken".
 
 
Integral partner AFAS Software
Wij merken dat steeds meer (toekomstige) opdrachtgevers naar een koppeling met AFAS Software vragen. Integral heeft al langer klanten die gebruik maken van een koppeling van Checks met AFAS, maar nu is de koppeling ook officieel geregistreerd. Onlangs tekende Integral het partnerschapscontract met AFAS.

 
 
Personeelsplanning voor bibliotheken
 
Het plannen van alle medewerkers en vrijwilligers van uw bibliotheek is waarschijnlijk al een dagtaak op zich. Wilt u kostbare tijd besparen en uw mensen altijd een up-to-date personeelsrooster kunnen bieden? Stap dan over op een professioneel softwarepakket, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken om de planning en u weer tijd heeft voor andere belangrijke zaken.
Integral Knowledge Utilization B.V. Volg ons op LinkedIn, Twitter of YouTube:
 
   
Leeuwenveldseweg 5–M
1382 LV Weesp
Tel: 0294-411977
Website: www.integral.nl