Kunt u dit bericht niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie
Beste ,
 
Verlofregistratie in Checks
 
Verlof aanvragen, accorderen en administreren zijn belangrijke en soms ook tijdrovende zaken. Softwarepakket Checks ondersteunt gemakkelijk de verlofregistratie van uw medewerkers en eventuele flexwerkers zodat u tijd bespaart en het overzicht bewaart. U bent altijd op de hoogte van de actuele stand van de verlofuren.
 
 
Ziekenhuisapotheek Tergooi plant met Checks
De klinische farmacie, oftewel de ziekenhuisapotheek, van Tergooi heeft gekozen voor Checks. Eerder startte de ziekenhuisapotheek met het plannen van de medewerkers op diensten. Het is ondertussen de derde afdeling in het ziekenhuis van Hilversum en Blaricum dat de personeelsplanning verzorgt met Checks.
 
 
 
 
Eljes Infrastructurele Projecten gestart met Checks
 
Eind vorig jaar is Eljes Infrastructurele Projecten gestart met het maken van de personeelsplanning in Checks. Het bedrijf in Zeewolde plant mensen op tijden en projecten met het softwarepakket van Integral. Naast Checks voor het maken van de personeelsroosters, worden ook MyChecks, ChecksApp en ChecksCounts ingezet.
 
 
Top Brandwachten kiest voor Checks
Top Brandwachten heeft onlangs voor Checks gekozen voor haar personeelsplanning. De start-up van ervaren mensen uit de brandweer groeit hard en gaat voortvarend aan de slag met Checks voor het plannen van hun mensen.
 
 
 
Uitgelichte branche: Kinderopvang
 
In de kinderopvang heeft Checks een aantal grote opdrachtgevers. De opvang en zorg voor de kinderen staat natuurlijk met stip op 1. Maar een professionele organisatie moet ook zorgen voor de continuïteit en een goed bedrijfsresultaat. Een optimale planning van de medewerkers op de diensten, tijden en groepen is dan cruciaal.
 
Eén van onze opdrachtgevers: Kids First  
 
Checks trainingen 2019
Maakt u gebruik van Checks voor uw personeelsplanning en wilt u uw kennis opfrissen of de mogelijkheden van de software nog beter benutten? Volg dan een Checks training. Een training op maat of bij u op locatie behoort ook tot de mogelijkheden.
 
 
 
Integral Knowledge Utilization B.V. Volg ons op LinkedIn, Twitter of YouTube:
 
   
Leeuwenveldseweg 5–M
1382 LV Weesp
Tel: 0294-411977
Website: www.integral.nl