Kunt u dit bericht niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie
Beste ,
 
[Video] Toets op de Arbeidstijdenwet
 
Met Checks weet je zeker dat de regels van minimale rust- en maximale werktijden niet worden overschreden. Checks controleert op de Arbeidstijdenwet. De video laat zien hoe het werkt.
 
 
Vogellanden gestart met Checks
Vogellanden, Centrum voor Revalidatie en Bijzondere Tandheelkunde, is begin dit jaar gestart met Checks voor haar personeelsplanning. Met 450 medewerkers in dienst op verschillende locaties in Zwolle, wordt er dankbaar gebruik gemaakt van de software voor het plannen van mensen en het registreren van uren.
 
 
 
Checks kennis bijspijkeren?
 
De eerste Checks training na de zomer heeft al weer plaatsgevonden. Wilt u, eventueel samen met uw team, de kennis van Checks weer bijspijkeren of verdiepen? Volg dan ook een Checks training. Maandelijks bieden we een training aan. 
 
Integral kennispartner PlanMen WFM congres
Integral neemt ook dit jaar weer deel aan het PlanMen WFM congres met Checks. Het event voor plannend Nederland vindt plaats op donderdag 20 september in het NBC in Nieuwegein. 

U bent van harte uitgenodigd om langs te komen op onze stand, graag tot dan!

 
 
Personeelsplanning voor ziekenhuizen
 
Binnen (afdelingen van) ziekenhuizen is er vaak sprake van een complexe planning. Uit ervaring blijkt Checks hier heel goed te passen. Wilt u uw mensen overzichtelijk en snel op diensten, werplekken en specialisaties plannen? Neem gerust contact met ons op voor referenties of meer informatie. 
 
Integral Knowledge Utilization B.V. Volg ons op LinkedIn, Twitter of YouTube:
 
   
Leeuwenveldseweg 5–M
1382 LV Weesp
Tel: 0294-411977
Website: www.integral.nl