Kunt u dit bericht niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie
Beste ,
 
Personeelsrooster 2018 - 5 voordelen roostersoftware
 
Is uw personeelsplanning toekomstbestendig? Vindt u het soms lastig om verder vooruit te kijken – lees: plannen – in de waan van de dag? Lees de vijf voordelen van personeelsrooster software voor het maken van uw planning.

 
[Video] Houd controle op contracturen 
Houd ook in het nieuwe jaar controle op de contracturen van uw personeel met de JaarUrenSystematiek in Checks. In Checks kunnen medewerkers ingepland worden op basis van contracturen. Ook houdt Checks bij in hoeverre zij meer of minder werken. De gewerkte uren versus de contracturen zijn inzichtelijk per geselecteerde periode en per jaar. Deze uren zijn altijd actueel en worden automatisch aangepast na wijzigingen in het rooster. 
 
 
 
FrieslandCampina Lochem: ploegenroosters in Checks
 
De boter- en boteroliefabriek van FrieslandCampina in Lochem werkt sinds begin 2017 met Checks voor haar personeelsplanning. De mensen werken in 5-ploegenroosters en worden dagelijks ingezet op verschillende machines. Het personeel kan het actuele rooster vanuit de webversie MyChecks op een grote terminal in de fabriek bekijken. ChecksCounts wordt ingezet voor het genereren van KPI rapportages.
 
 
Parkeerbeheer Bergen op Zoom plant met Checks
De medewerkers van Parkeerbeheer Bergen op Zoom worden ingepland met softwarepakket Checks. Hiervoor maken zij gebruik van roulatieroosters. Ook MyChecks wordt ingezet voor hun personeelsplanning. In deze webmodule kunnen de medewerkers zelf intekenen op openstaande diensten.
 
 
 
Personeelsplanning voor de beveiliging
 
Integral heeft veel ervaring met personeelsplanning in uiteenlopende branches, waaronder de beveiliging.  
 
Beveiliging is mensenwerk. Om er voor te zorgen dat de juiste medewerkers op de juiste locaties zijn, is efficiënte personeelsplanning van groot belang. Het overzichtelijke  planbord geeft inzicht in het dynamische rooster, is via de app toegankelijk voor de medewerkers en online kunnen de mensen zelf hun beschikbaarheid doorgeven. Gemak voor medewerkers, planners, managers en opdrachtgevers!
Integral Knowledge Utilization B.V. Volg ons op LinkedIn, Twitter of YouTube:
 
   
Leeuwenveldseweg 5–M
1382 LV Weesp
Tel: 0294-411977
Website: www.integral.nl