Reminder uitnodiging 
MIND Platform (voluit Landelijk Platform Psychische Gezondheid) is dé koepel van cliënten- en familieorganisaties in de ggz en behartigt de belangen van één miljoen mensen die jaarlijks gebruik maken van de ggz. Samen werken we aan het verbeteren van de psychische gezondheid in Nederland. 
 
Uitnodiging netwerkbijeenkomst 'Ontwikkelingen in de regio', 12 juni 2023
 
MIND, Ieder(in), Patiëntenfederatie Nederland en PGOsupport nodigen je van harte uit voor hun jaarlijkse netwerkbijeenkomst. Dit jaar staan de ontwikkelingen in de regio centraal op het gebied van zorg(beleid), welzijn, zelfregie en herstel (voorzieningen), belangenbehartiging.
 
Onze netwerkbijeenkomst vindt plaats bij Van der Valk (Winthontlaan 4-6) in Utrecht op maandag 12 juni 2023 van 13.30 – 18.00 uur.
 
Voor wie?
De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die actief is binnen een patiënten- of cliëntenorganisatie, geïnteresseerd is in het thema van de bijeenkomst en daarnaast graag wil netwerken.
 
Programma
We starten met een inspirerende lezing over de regio. We kunnen nu onthullen dat we een geweldige spreker hebben: Josse de Voogd (geograaf, onderzoeker), bekend van o.a. de 'Atlas van afgehaakt Nederland'. Hij zal zijn eigen kijk geven op de regio en regionale verschillen. 
Het tweede deel van de bijeenkomst bestaat uit een inspiratiesessie over de meest recente en komende ontwikkelingen op het gebied van zorg en welzijn in de regio.
Wat gaat daar allemaal gebeuren? Wat betekent het voor onze organisaties, welke goede voorbeelden zijn er?  
Tussendoor hebben de directeuren van MIND, Ieder(in) en Patiëntenfederatie Nederland een aantal verrassende gesprekken. De hele bijeenkomst wordt voorgezeten door Dries Hettinga, directeur van PGOsupport. We sluiten af met een netwerkborrel.
 
Aanmelden  
Meld je uiterlijk 5 juni aan voor de netwerkbijeenkomst via https://www.koepelbijeenkomst.nl/ 
Je kunt daarbij ook aangeven of je ondersteuning nodig hebt. Deelname is kosteloos.
Een paar dagen voor de bijeenkomst ontvang je alle gegevens.
Heb je nog vragen dan kun je die mailen naar post@iederin.nl

We hopen je te ontmoeten op 12 juni!
Met vriendelijke groet,                         

Dianne Burger, MIND
Dianda Veldman, Patiëntenfederatie Nederland      
Dries Hettinga, PGOsupport
Illya Soffer, Ieder(in)
 
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bij ons geregistreerd staat als samenwerkings-partner en/of geïnteresseerd bent in of belang hebt bij activiteiten/nieuws van MIND Landelijk Platform Psychische GezondheidMocht je deze nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je hiervoor eenvoudig afmelden door op deze link te klikken of op de link ‘Afmelden’ onderaan deze nieuwsbrief. Tips voor de redactie? Mail naar communicatie@wijzijnmind.nl 
 
MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid, Stationsplein 125, 3818 LE Amersfoort (033) 303 2400